:: Mercatore ::
12/19/2004
Gumball
Gumball 3000 is een programma op de jongerenzender JIM waarin enkele tientallen rijke stinkers in (sport)wagens als Ferrari's, Lamborghini's, Dodge Vipers, Porsches of Mercedessen, Rolls Royces, Hummers of andere peperdure wagens zo snel mogelijk van punt a naar z moeten en daarbij de checkpoints b, c, d,... moeten passeren. Een koppel in Canadees politieuniform zittend in een Amerikaanse politiewagen, de Aziatische versie van Jack Ass de Ai Ya boys en een rijke mof (Kim Schmitz) die niet onder de 250km/h rijdt, waren maar enkele van de smaakmakers van de 2004-versie.




De organisatoren van het evenement hebben nu het plan op de zevende Gumball te laten starten in Londen en dan via ons land, met een tussenstop in Brussel, naar Tsjechië, Hongarije, Kroatië en Italië te laten racen. Gumball 3000 wil dus ook ons land bezoeken.


Sp.a'er Flor Koninckx ziet het hele circus liever niet over ons grondgebied razen. De man laat dat weten via een boodschap die hier of hier te raadplegen is. Gelijk heeft de Flor. We hoeven die gekken niet op onze wegen, maar het blijft wel uitermate ontspannend om de afleveringen te bekijken (op woensdag en zaterdag en mocht je er dan nog niet genoeg van hebben, op zondag ook).
2 reacties:
  • Blogger Stijn schreef…

    Ik vind die snotters van Gumbal maar niks. Er zijn betere manieren om je geld te besteden en arme Marrokkaanse boeren van de baan rijden is ook niet zo sympathiek.

     
  • Blogger Merca schreef…

    Ik heb deze week het tweede deel gezien. Ik heb Steven van Big Brother 1 herkend in een gele Hummer. Hij was de stickers van zijn voertuig aan het halen om niet gepakt te worden door de politie van Barcelona, de held.

     
Een reactie posten
<< terug
 
Heden
Verleden
Links
Mercatore kent:
Mercatore blogt:
Mercatore leest:
Fotografie:
Geboekt
Af: Hendrik Conscience - De Leeuw van Vlaanderen
Nu: Milan Kundera - De Ondragelijke Lichtheid van het Bestaan
Dan: Barbara Tuchmann - De Waanzinnige Veertiende Eeuw
Shoutbox

Technologieën








My blog is $1,129.08.waard!
waard!En de jouwe?

Aanbevolen: schermresolutie 1024 x 768, browser:Mozilla Firefox