:: Mercatore ::
11/24/2004
Wijsheid
Vorige week vrijdag stond reeds enkele weken met stip aangetekend als de dag waarop ik op enkele ogenblikken een stukje van mezelf zou prijsgeven. Die dag werd ik verlost van twee wijsheidstanden die me al wat last hadden bezorgd.
De kiezen lagen horizontaal, haaks op de richting waarin ze eigenlijk zouden moeten liggen, net als die van zuslief. Een van mijn twee kiezen kwam al wat prikken door het tandvlees en had daar deze zomer ook al een ontsteking veroorzaakt. "Liever kwijt dan rijk", dacht ik, en werd bij de tandarts doorverwezen naar de kaak- mond- en gelaatschirurg van het AZ Damiaan campus H. Hart.
Onder volledige narcose verrichte deze vriendelijk man zijn werk en gaf me een leeg gevoel in de mond en wat pijn in ruil voor mijn twee prachtige kiezen. Ondertussen ben ik herstellende van de wonden in mijn mond. Morgen is er controle en gaat de specialist de wiekjes evacueren. Hopelijk blijft de pijn beperkt. Meteen weet u ook de reden van mijn tijdelijk inactiviteit.



2 reacties:
  • Blogger Stijn schreef…

    Da's waar ook, nu herinner ik het me weer.. Wijsheidskiezen trekken is niet mis. De mijne hebben ze er een half jaar geleden ook uitgetrokken onder plaatselijke verdoving. Na tien à vijftien minuten stond ik al terug buiten. Behalve een vieze smaak in m'n mond en zo nu en dan wat bloed heb ik er niet veel last meer van gehad. 's Avonds ben ik trouwens nog naar de VGK-fuif geweest in de Sioux, samen met lief. Hopelijk is het bij jou ook vlug genezen.

     
  • Anonymous Anoniem schreef…

    Stelt dat maar zo weinig voor je wijsheidstanden laten uittrekken?

    Ik meen mij te herinneren dat een vriendin van mij daarna enkele dagen met blauwe dikke kaken rondliep.

    Mijn wijsheidstanden zijn trouwens onderweg...

    *DeeDee*

     
Een reactie posten
<< terug
 
Heden
Verleden
Links
Mercatore kent:
Mercatore blogt:
Mercatore leest:
Fotografie:
Geboekt
Af: Hendrik Conscience - De Leeuw van Vlaanderen
Nu: Milan Kundera - De Ondragelijke Lichtheid van het Bestaan
Dan: Barbara Tuchmann - De Waanzinnige Veertiende Eeuw
Shoutbox

Technologieën








My blog is $1,129.08.waard!
waard!En de jouwe?

Aanbevolen: schermresolutie 1024 x 768, browser:Mozilla Firefox